23 Ağustos 2016 Salı

'' Barbie Uzay Macerası'' filminin galası

     Herkese yeniden Merhaba!
     Geçtiğimiz Çarşamba günü kardeşim Buğlem ile Barbie Uzay Macerası filminin Zorlu Center' daki galasındaydık. Film ise 19 Ağustos'da vizyona girdi. Takdir edersiniz ki Barbie her kız çocuğunun vazgeçemediği oyuncağıdır. Belli bir yaşa kadar hiç yanından ayırmazlar Barbie' leri nitekim bizde galaya elimizde barbie ile gittik. Film öncesinde Barbie kızımız ile fotoğraf çektirdik, barbie kızları boyadık, filme kadar oldukça eğlendik. Ama tabi bu ''Film ne zaman başlayacakkk?'' sorusundan kurtaramadı bizi.
 

     Tüm bunların sonunda Buğlişko ile filmi izledik. Barbie yeni macerasında yıldızları sönen bir galaksiyi kurtarıyor. Bunu katıldığı galaksiyi kurtarma ekibi ile başaran Babie, kalbinin sesini dinleyip ekip arkadaşlarıyla mutlu sonu elde ediyor. Tüm bunlar olurken Barbie'yi sadık dostu Pupcorn da hiç yalnız bırakmıyor.
      Kısaca rengarenk kostümler, şarkılar, danslar filmi oldukça keyifli hale getirmiş. Vermiş olduğu kalbinin sesini dinle ve kendine güven ana fikri le özellikle kız çocuklarının pür dikkat izleyeceği bir film.
      Umarım keyifle okumuşsunuzdur.
      Sağlıcakla kalın!..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder